Kyocera

Duurzame en innovatieve documentoplossingen voor uw organiatie

Document Solutions Groep is geautoriseerd dealer van Kyocera.

Direct contactOnline bestellen

Betrouwbare leverancier van innovatieve documentoplossingen

Kyocera Document Solutions ontwerpt en produceert al decennialang milieuvriendelijke documentoplossingen, printers, multifunctionals en software voor kleine én grote organisaties in de hele wereld. Onderzoeksinstituut BLI heeft de kleurenmultifunctionals van Kyocera aangemerkt als het meest betrouwbaar.

Duurzame producten met unieke kenmerken

Alle Kyocera-printers en -multifunctionals hebben een drum die tot wel 500.000 afdrukken meegaat. In de tussentijd hoeft dus alleen de toner vervangen te worden. Kyocera-toner is speciaal ontworpen om bij een veel lagere temperatuur te hechten op het papier. Hierdoor verbruiken hun printers en multifunctionals weinig elektriciteit. Dit alles betekent minder afval en een lager energieverbruik. Beter voor het milieu en goed voor uw portemonnee.

Alleen betalen voor de hoeveelheid kleur die u werkelijk gebruikt

Voor elke gemaakte kleurenafdruk wordt alleen de gebruikte hoeveel kleur in rekening gebracht. Want Kyocera vindt dat als u bijvoorbeeld alleen uw logo in kleur print op een document, dit geen reden is waarom u de volle kleurafdrukprijs zou moeten betalen.

KYOCERA Toner Return Programma

De lege tonercartridges worden kosteloos opgehaald en verantwoord verwerkt door een gecertificeerd recyclingbedrijf.

Verander uw inefficiënte werkprocessen en stimuleer innovatie

De betrouwbare multifunctionals (MFP) van Kyocera zijn geen gewone multifunctionele printers die alleen printen, scannen, kopiëren en faxen. Elke MFP is uitgerust met verschillende documentoplossing-applicaties voor:

  • Proactief onderhoud
  • Boekhoudkundige controles
  • Geautomatiseerde workflows
  •  Documentbeheer

Met de slimme software van Kyocera zorgt u dat bedrijfsinformatie altijd beschikbaar is en veilig kan worden gebruikt en opgeslagen, of uw medewerkers nu op kantoor of thuis werken. Automatiseer saai en tijdrovend werk, zodat uw team tijd vrij kan maken om hun kennis in te zetten om de concurrentie een stap voor te blijven.

Meer weten?

Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Originele KYOCERA-toner

Originele KYOCERA-toner

KYOCERA is al tientallen jaren bezig om technologieën te ontwikkelen die minder duur in het gebruik zijn dan die van onze concurrenten. ”One size fits all” geldt niet voor toners. Als u een KYOCERA-machine koopt is er maar één leverancier die de kwaliteit, betrouwbaarheid en kostenbesparingen kan garanderen.

Bel mij terug

Aanmelden nieuwsbrief