Onze toegevoegde waarde reikt verder dan het leveren van een printer

De tijd dat we konden volstaan met alleen het leveren van een printer is allang voorbij. Bij veel organisaties is op dit moment, de digitale transformatie volop gaande. De moderne werkplek of digital workplace is daarbij essentieel om succesvol te zijn. De belangrijkste uitgangspunten voor de digitale transformatie zijn:

  • versnellen en verbeteren van de bedrijfsprocessen;
  • compliance (voldoen aan de wet- en regelgeving);
  • verhogen van de cliënt en medewerkerstevredenheid;
  • veiligheid van de beschikbare informatie.

Wij hebben als Document Solutions Groep diverse concepten voor organisaties ontwikkeld, waarmee wij in staat zijn:

  • kostenbesparingen door te voeren op service- en onderhoudskosten;
  • organisaties duurzamer te maken door CO2 neutraal te laten afdrukken, waardoor de betreffende instelling een groene uitstraling realiseert en een positief effect bereikt in haar MVO-beleid en ISO 14001 certificering;
  • scan- en documentprocessen te optimaliseren, waardoor de medewerkers de benodigde informatie 24-uur beschikbaar hebben.

Printers

Wij bieden een complete portfolio van betrouwbare printers, multifunctionals. De printers leveren prachtige (kleuren) afdrukken, foto’s in hoge resolutie, scherpe zwart-wit teksten of grafieken van iedere grootte.

Oplossingen

Scan documenten eenvoudig, snel en flexibel naar bedrijfsapplicaties. Onze scanoplossingen zijn eenvoudig te realiseren voor aanzienlijke besparingen in tijd en geld. De bedrijfsprocessen worden efficiënter.

Webshop

Verbruiksartikelen en accessoires voor uw printer. Ontdek hoe het gebruik van originele toners en papier tot optimale afdrukkwaliteit en betrouwbaarheid van de printer leveren. Alles moet werken op het moment van printen.

Binnen de dienstverlening van Document Solutions Groep ligt de nadruk dan ook op het samen met jou blijven meedenken, meepraten en meekijken naar de toekomst.

Duidelijk, helder en transparant. Dat is onze visie op een effectieve samenwerking

Document Solutions Groep houdt van duidelijke taal, “we doen wat we zeggen en zeggen wat we doen”. Wij hechten waarde aan een effectieve en vooral plezierige (persoonlijke) samenwerking en realiseren ons als geen ander dat we daar voornamelijk zelf verantwoordelijk voor zijn. Daarom is onze aanpak duidelijk, helder en transparant.

Zie jij een persoonlijke en prettige samenwerking met ons wel zitten? Neem dan contact op met Document Solutions Groep voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Bel mij terug

Aanmelden nieuwsbrief