Transformatie naar hybride werkplekken. Er is een nieuw tijdperk aangebroken. De manier waarop we werken is volledig veranderd.

Brother is producent van print-, scan- en labeloplossingen voor bedrijven en consumenten.

TA Triumph-Adler is er om u te helpen met alle belangrijke aspecten met betrekking tot documenten, informatie en IT-systemen.

Onze printers voor optimaal werkplezier

DS-G heeft een breed assortiment printers voor printen van documenten voor klein en grotere organisaties, voor de ZZP’ers en voor de thuiswerkers. Voor afdrukken van professionele documenten, etiketten of foto’s en voor alle papierformaten zoals A3 en A4.

Welke soorten

Laserjet printers

Voor hoge kwaliteit, snelle afdrukken en vele printopdrachten

Multifunctionals

Alles in één printer voor printen, scannen en kopiëren

Inktjet printers

Voor afdrukken van foto’s, documenten op kantoor en thuis

Zakelijke printers

Voor bedrijven en organisaties met meerdere gebruikers, eisen en toepassingen

Bedrijfsoplossingen

Zakelijke oplossingen waardoor u efficiënter en effectiever kunt werken.

Ondersteunen voor de beste oplossingen

Zakelijke dienstverlening

Betrouwbaar en efficiënt documentbeheer, waarmee u uw dienstverlening optimaliseert ondanks steeds strengere wet- en regelgeving.

Onderwijs

In het onderwijs kan voorkomen worden dat scholen hun organisatie onbedoeld complexer wordt en printkosten hoog oplopen.

Detail- en groothandel

Het op tijd kunnen opslaan of leveren. Printers moeten snel vrachtbrieven, etiketten en pakbonnen produceren. E-commerce vraagt snelle verwerking.

Assurantie kantoren

De verzekeringsbranche is gewend om te werken met pen, papier en dossiers. Verouderde werkprocessen geven onnodige verborgen bedrijfskosten.

Bestel nu online je printer benodigdheden

Originele producten zijn de beste keuze voor optimaal kwaliteit van de afrukken. DS-G heeft meerdere verbruiksartikelen van haar printerselectie op voorraad. Kies je printer en bestel online de gewenste toebehoren.

Bel mij terug

Aanmelden nieuwsbrief