DS-G diensten

Onze dienstverlening optimaliseert uw documentomgeving tegen lagere kosten

Document Solutions Groep werkt in vijf stappen. Document Solutions Groep optimaliseert uw gehele documentomgeving. Ons proces begint met het identificeren van zwakke plekken in uw huidige infrastructuur. Vervolgens worden oplossingen geformuleerd die naadloos geïmplementeerd worden met als doel kostenbesparing en prestatieverbetering. Vanzelfsprekend wordt de grootte van uw bedrijf en specifieke vereisten meegewogen in het proces.

De vijf stappen zijn:

  1. Assess; in deze fase wordt een gedetailleerd overzicht van uw huidige bedrijfssituatie gemaakt. U ontvangt een rapport met daarin adviezen voor workflowverbeteringen, het verminderen van afval en een verminderde milieu-impact;
  2. Ontwerpen; er wordt een uitgebreide oplossing voor uw printomgeving ontworpen om te voldoen aan uw specifieke zakelijke behoeften;
  3. Implementeren; professioneel projectmanagement en hoog gekwalificeerde technici zorgen voor minimale verstoring – van installatie tot opleiding;
  4. Beheren; probleemloos onderhoud en ondersteuning. Inclusief automatische aanvulling van verbruiksartikelen;
  5. Optimaliseren; continue verbetering van uw printomgeving – geoptimaliseerd door middel van permanente evaluatie, rapporten en overleg.

Printers

Wij bieden een complete portfolio van betrouwbare printers, multifunctionals. De printers leveren prachtige (kleuren) afdrukken, foto’s in hoge resolutie, scherpe zwart-wit teksten of grafieken van iedere grootte.

Oplossingen

Scan documenten eenvoudig, snel en flexibel naar bedrijfsapplicaties. Onze scanoplossingen zijn eenvoudig te realiseren voor aanzienlijke besparingen in tijd en geld. De bedrijfsprocessen worden efficiënter.

Webshop

Verbruiksartikelen en accessoires voor uw printer. Ontdek hoe het gebruik van originele toners en papier tot optimale afdrukkwaliteit en betrouwbaarheid van de printer leveren. Alles moet werken op het moment van printen.

Na de printopdracht behoort alles te werken met optimale printkwaliteit

Document Solutions Groep denkt mee voor praktische oplossingen zoals met het verhelpen van storingen, hulp op afstand, fleet service, lease en benodigdheden.

Storing

Normaal gesproken hebben de printers weinig onderhoud nodig. Maar als u toch hulp nodig hebt, kunt u erop vertrouwen dat wij u de beste service en support geven.

Hulp op afstand

Wij kunnen thuis werkende medewerkers, collega’s op andere locaties op afstand ondersteunen. Het oplossen van ICT problemen of het uitlezen van printers.

Fleet service

Fleet Services zorgt ervoor dat u het potentieel van uw printerpark kunt benutten zonder dure bezoeken ter plaatse. Inzicht zorgt voor minder downtime.

Lease

Printen voor een vast bedrag per maand met scherpe tarieven per afdruk. Elke ondernemer kan zijn eigen redenen om de printer niet te kopen, maar te leasen.

Benodigdheden

Verbruiksartikelen om te printen. Toners en papier voor optimale afdrukkwaliteit en betrouwbaarheid van de printer. Na de printopdracht moet alles werken.

Zie jij een persoonlijke en prettige samenwerking met ons wel zitten? Neem dan contact op met Document Solutions Groep voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Bel mij terug

Aanmelden nieuwsbrief