DS-G Nieuws

Actueel nieuws over printers en solutions

Originele KYOCERA-toner

Originele KYOCERA-toner

KYOCERA is al tientallen jaren bezig om technologieën te ontwikkelen die minder duur in het gebruik zijn dan die van onze concurrenten. ”One size fits all” geldt niet voor toners. Als u een KYOCERA-machine koopt is er maar één leverancier die de kwaliteit, betrouwbaarheid en kostenbesparingen kan garanderen.

Lees meer
Voordelig printen met Managed Print Service | Brother NL

Voordelig printen met Managed Print Service | Brother NL

De ideale manier van zakelijk printen. Met Brother Managed Print (MPS) bent u verzekerd van lage printkosten en betaalt u achteraf alleen voor de pagina’s die u heeft geprint. Inkt of toner worden automatisch op het juiste moment geleverd, zodat uw printers nooit stil komen te staan.

Lees meer

Transformatie naar hybride werkplekken. Er is een nieuw tijdperk aangebroken. De manier waarop we werken is volledig veranderd.

Brother is producent van print-, scan- en labeloplossingen voor bedrijven en consumenten.

TA Triumph-Adler is er om u te helpen met alle belangrijke aspecten met betrekking tot documenten, informatie en IT-systemen.

Printers

Wij bieden een complete portfolio van betrouwbare printers, multifunctionals. De printers leveren prachtige (kleuren) afdrukken, foto’s in hoge resolutie, scherpe zwart-wit teksten of grafieken van iedere grootte.

Oplossingen

Scan documenten eenvoudig, snel en flexibel naar bedrijfsapplicaties. Onze scanoplossingen zijn eenvoudig te realiseren voor aanzienlijke besparingen in tijd en geld. De bedrijfsprocessen worden efficiënter.

Webshop

Verbruiksartikelen en accessoires voor uw printer. Ontdek hoe het gebruik van originele toners en papier tot optimale afdrukkwaliteit en betrouwbaarheid van de printer leveren. Alles moet werken op het moment van printen.

Bel mij terug

Aanmelden nieuwsbrief