Cloud

Printmanagement

Scan en print alle documenten, waar u ook bent.

Cloudprintmanagement Kyocera

Ideaal voor hybride werken

De printservers bevinden zich in de cloud, waardoor er geen servers meer nodig zijn op kantoor. Serverloos printen maakt direct IP-printen van werkstations naar netwerkprinters mogelijk, waardoor de installatie van een speciale printserver overbodig wordt.

Print vanuit de cloud en scan naar de cloud

Print direct vanuit uw OneDrive, Google Drive of andere cloudopslagdienst. Blader door uw cloudmappen op het bedieningspaneel van uw printer. Of scan direct vanaf de mulfifunctionele printer naar uw cloudopslag.

U kunt ook vanaf uw smartphone printen, kopiëren en scannen. Scan documenten met de camera van uw smartphone via een mobiele app en sla ze op in het geheugen van uw telefoon of upload ze naar uw cloudopslag.

Cloudprintmanagement Kyocera
Cloudprintmanagement Kyocera

Document workflows

Zou het niet handig zijn om facturen rechtstreeks in het ERP-systeem van uw bedrijf te kunnen scannen en tegelijkertijd een melding naar uw boekhoudafdeling te sturen?

En zonder dat er een ingewikkelde installatie op een lokale server moet worden gedaan?
Met printmanagement in de cloud is het zo geregeld. Dit maar één voorbeeld; de mogelijkheden zijn oneindig.

Geen drivers of server nodig

Maak gebruik van de mogelijkheden van cloud printing en scannen zonder printerdrivers te hoeven installeren. Dankzij de integratie van Universal Print van Microsoft kunt u serverloos printen. Met één klik kunnen alle afdruk- en scanworkflows worden geactiveerd.

Onze cloud printmanagementoplossingen worden geleverd als SaaS-oplossing (Software als een Service). U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de implementatie, het onderhoud van de servers of het bijwerken van de software.

Cloudprintmanagement Kyocera

Geïnteresseerd in

Ik ben akkoord

Auteur en bron: Kyocera Document Solution