DS-G Nieuws

Actueel nieuws over printers en solutions

Cloudprintmanagment

Cloudprintmanagment

Scan en print alle documenten, waar u ook bent. De printservers bevinden zich in de cloud, waardoor er geen servers meer nodig zijn op kantoor. Serverloos printen maakt direct IP-printen van werkstations naar netwerkprinters mogelijk, waardoor de installatie van een speciale printserver overbodig wordt.

Lees meer
Occasion Kyocera TASKalfa 356ci

Occasion Kyocera TASKalfa 356ci

Deze geweldige allrounder met ongeëvenaarde mogelijkheden hebben wij retour genomen na afloop van de leaseperiode van de eerste eigenaar. Deze printer is AVG proof en zo goed als nieuw. Reserveer direct, dan bespreken wij de details voor koop of lease.

Lees meer

Transformatie naar hybride werkplekken. Er is een nieuw tijdperk aangebroken. De manier waarop we werken is volledig veranderd.

Brother is producent van print-, scan- en labeloplossingen voor bedrijven en consumenten.

TA Triumph-Adler is er om u te helpen met alle belangrijke aspecten met betrekking tot documenten, informatie en IT-systemen.

Printers

Wij bieden een complete portfolio van betrouwbare printers, multifunctionals. De printers leveren prachtige (kleuren) afdrukken, foto’s in hoge resolutie, scherpe zwart-wit teksten of grafieken van iedere grootte.

Oplossingen

Scan documenten eenvoudig, snel en flexibel naar bedrijfsapplicaties. Onze scanoplossingen zijn eenvoudig te realiseren voor aanzienlijke besparingen in tijd en geld. De bedrijfsprocessen worden efficiënter.

Benodigdheden

Verbruiksartikelen en accessoires voor uw printer. Ontdek hoe het gebruik van originele toners en papier tot optimale afdrukkwaliteit en betrouwbaarheid van de printer leveren. Alles moet werken op het moment van printen.

Bel mij terug

Aanmelden nieuwsbrief